tag:blogger.com,1999:blog-6706844256828043701.post4849921603999181645..comments2024-01-15T12:33:28.630+01:00Comments on Mandy kertje és konyhája : Zebra kuglófmandy tarragonhttp://www.blogger.com/profile/09704946724057702226noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6706844256828043701.post-31358878636985067282013-02-02T21:08:28.593+01:002013-02-02T21:08:28.593+01:00Az utolsó képen látszik, hogy meddig ér nekem, sze...Az utolsó képen látszik, hogy meddig ér nekem, szerintem az is kb. annyi, mint a tiéd :)<br /><br />A sűrűbb állag simán lehet a tej, a liszt vagy a kakaó miatt is :) <br /><br />Örülök, hogy ízlett.mandy tarragonhttps://www.blogger.com/profile/09704946724057702226noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6706844256828043701.post-52182311395615870632013-02-02T20:02:32.937+01:002013-02-02T20:02:32.937+01:00Először is: eszméletlen finom.
Viszont, vagy a fé...Először is: eszméletlen finom.<br /><br />Viszont, vagy a fél adagot adtad meg mennyiségnek, vagy az én formám nagyobb, mint a tiéd, vagy túl sokat nyalakodtunk a nyers masszákból... (esetleg mindhárom?) ugyanis a forma harmadáig ért csak el a tészta. <br /><br />A csokis rész pedig - noha pontosan betartottam a mennyiségeket - olyan sűrű lett, hogy nem folyt szét sehová. De nem baj, folyt helyette a világos, amennyire kellett. Lehet-e szerinted a sűrűbb állag amiatt, hogy házi tejet használtam? Más tippem nincs.<br /><br />Végezetül (tudom, ezt már írtam) eszméletlen finom lett.SzKrisztihttps://www.blogger.com/profile/11435340258444088011noreply@blogger.com