Életjel


Egy ideig azt gondoltam, hogy nem lesz ennyire hosszú az alkotói szabadság, de ha már így alakult, akkor
vegyük fel a fonalat pár ponton.
Nem tűntem el, nincs semmi baj, csak a munkahelyemen történt átszervezések miatt jelenleg annyira nyögvenyelősen megy minden, mint amennyi plusz adminisztrációval, utánajárással és helyenként üvöltözéssel jár a dolog, úgyhogy a legtöbb, amire képes vagyok a nap végeztével, hogy arccal a párnában zokogok a kanapén, előkészítem időnként a másnapi kaját, tűzoltás jelleggel locsolok a kertben meg hasonlók. A Facebookra amúgy gyakrabban érkezik random tartalom, iratkozzatok fel ;)
A kert még megvan persze, de köszönhetően a csiga inváziónak illetve annak, hogy nem igazán érek rá, elég ramaty állapotban van. De cserébe a balkon paradicsomok végre elkezdtek virágozni, úgyhogy talán lesz valami értékelhető is. Talán képek is. 
Voltunk egy hónapja Rotterdamban pár napot, fotóztam rengeteget, jelenleg oda akarok költözni minél előbb :) Majd mutatok képeket előbb utóbb, és Ti is így lesztek vele. Amúgy borzasztóan jópofa város, ha még nincs meg, hogy hova mentek nyaralni-őszölni, akkor mindenképpen javaslom.
Jelenleg ennyi, próbálom túlélni ezt a nyarat, mert ősszel mindenféle izgalmas dolgot fogok csinálni, és ha addig lesz elég energia, akkor talán látni is fogtok belőle valamit.
Köszi a figyelmet, további szép napot mindenkinek :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések