Rendeld házhoz teszt: Kifli.hu

Elöljáróban: ezért a posztért senki nem fizet nekem, a saját, őszinte tapasztalataimat osztom meg veletek.

Amikor beindult két hónapja a #maradjotthon, bizony voltak gondjaim azzal, hogy kitől rendeljem meg az élelmiszert. Tudjátok, hogy általában a nagy bevásárlásaimat autó hiányában a Tescoból intézem, de bevallom, mostanában nem vagyok elégedett a szolgáltatással. Egyrészt az elején alig volt szabad hely, aztán ha sikerült is megcsípni, a rendelés jelentős része hiányzott a szállításkor...

Így találtam rá a Kifli.hu-ra (mostantól Kiflire). Egyrészt raktárról dolgoznak, szóval amit megrendelsz, azt meg is kapod. Nincs zsákbamacska, hogy mi marad ki, miért kell még valahova elmenni, mi nem lesz vacsorára, stb stb. Ami van, azt tudod rendelni, amit kifizetsz, azt megkapod.

Mostanra emelt kapacitással dolgoznak, úgyhogy simán előfordulhat, hogy elcsíped az aznapi szállítást is. Igen, jól olvastad. Délben megrendeled és vacsorára már eszed. Menő, nem?

Egyre nagyobb a választék, ha kísérletező kedvű vagy, mint én, akkor bátran próbáld ki a máshol nem kapható árukat. Nekem a kedvencem a cseh mélyhűtött pierogi. Csendben megjegyzem, hogy tisztességes Marks and Spencer élelmiszerkínálat is van, szóval nem kell Londonból hurcolnom és/vagy sírnom az öcsémnek, hogy küldjön csomagban a kedvenc granolámból. Nem mintha mostanában mehetnék Londonba... :(





Ami nálam abszolút plusz pont, hogy ami lehet, az papírba csomagolva érkezik, és a zacskókat vissza is adhatod a következő vásárláskor.


A futárok pontosak, SMS-t küldenek, mielőtt érkeznek, van rajtuk maszk, kesztyű, profik. Fizetni a megrendeléskor kell, úgyhogy az átadás érintésmentesen megoldható.

A szállítási költséget sávosan számolják, az én címemre 15 ezer forint fölött ingyenes a szállítás, de alatti is bőven a Tesco árai alatt van.

Az árak változatosak, van ami olcsóbb, van ami drágább, a minőség szerintem átlagnál jobb.

Sokadik vásárlás után még mindig nem volt dolgom az ügyfélszolgálattal, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni, kommentben nyugodtan írjátok meg, ha van tapasztalatotok.

Elérhetőség: https://kifli.hu
 Kiszállításhoz ellenőrizheted a címedet a térképen, én Budapesten lakom.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések