Fűszeres hokkaido tök
Kezdjük az októbert egy pofon egyszerű sütőtökös recepttel, mit szóltok? Ismeritek a hokkaidó tököt? Az egyik legjobb 
tulajdonsága, hogy zsenge a héja, ezért hámozni sem kell, mielőtt 
megsütjük, elég a magokat eltávolítani, és tetszőleges darabokra vágni. Őszi vacsorának, könnyű ebédnek, vagy akár köretnek is szuper, ha szeretitek az édes-csípős kombinációt. 
Eredetileg a Kifőztük magazin októberi számában jelent meg. 
Hozzávalók, 4 személyre:
- 2 hokkaidó tök
 - 2 evőkanál olíva olaj
 - 1 teáskanál chili pehely
 - 1 kávéskanál őrölt rozmaring
 - só
 
A
 tököt gerezdekre vágjuk, a magokat eltávolítjuk. Az olajba keverjük a 
rozmaringot, a sót és a chili pelyhet, majd megforgatjuk a pácban a 
tököt és 180 fokon 20-25 perc alatt pirulásig sütjük. 
Tálaláskor szórhatunk rá friss koriandert. 
Megjegyzések