Babos avokádósaláta


 A kedvenc Apacuka-tányérkám, az egyik legjobb salátával, amit nyáron csináltam.

Hozzávalók, 4 személyre:
  • 1 érett avokádó
  • 1 kígyóuborka
  • 2 nagy paradicsom
  • 1 szál újhagyma
  • 40 dkg főtt fehér bab
  • bors
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál balzsamecet

A zöldségeket és az avokádót megtisztítjuk, az újhagymát apróra, a többi összetevőt nagyobb kockákra vágjuk. A sóból, borsból, balzsamecetből és olívaolajból öntetet készítünk, majd összeforgatjuk vele a zöldségeket, és babot. Frissen is jó, de ha fogyasztás előtt pár órára a hűtőbe tesszük, jobban összeérnek az ízek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések