Kell egy Uzsidoboz! - Kihívás, játék, nyeremények

Ebben az évben közel sem voltam annyira aktív blogolás terén, mint ahogyan szerettem volna, úgyhogy a "születésnapos" játékomat is addig húztam-halasztottam, amíg már értelmét is vesztette születésnapi játéknak nevezni. A nyeremények viszont összeálltak, szerintem elég mandy-s lett a csomag, viszont mivel ilyen csúcsszuper lett - szerintem, és erről nem nyitok vitát -, kicsit megdolgoztatnálak titeket érte, hogy ne csak egy oszd meg és uralkodj  nyerj játék legyen a sok közül.

A Kihívás

Volt tavaly ilyentájt egy játékom, amiben rajzokat kértem, most ennél egyszerűbb lesz a feladat, reményeim szerint többen is neveznek rá :) A jelszó idén: Kell egy uzsidoboz! Jöhetnek képek, receptekkel: újdonságok, érdekes párosítások, klasszikusok, szóval bármi, amit magaddal vihetsz egy dobozba zárva ebédre. Annyit kérnék még, hogy az egész ne csak finom legyen, hanem nézzen is ki jól a dobozban és abban is legyen lefotózva. Ha tippeket is adtok, hogy mit hogyan célszerű csomagolni - pl. a szilikon muffinforma jó szolgálatot tesz, ha nincs elválasztó a dobozban -, az külön piros pont.

Nem kötelező brutál BENTO-kat alkotni - persze nyugodtan lehet ezt is ;) -, de EZEN vagy EZEN vagy EZEN az oldalon is lehet ötleteket találni :)

A Játék

Emailben küldhetitek a linkeket a kész művekről a mandytarragon (kukac) gmail (pont) com címre, a tárgyba légyszíves írjátok bele, hogy uzsidoboz! Akkor is játszhatsz, ha nincs blogod, ezeket a nevezéseket is elfogadom, a link helyet kérnék egy képet és egy rövid leírást :) Egy ember több nevezést is küldhet, a sorsolásban viszont csak egyszer vesztek részt. Az ugye mondanom sem kell, hogy mindenki a saját munkájával jelentkezzen, ugye? ;) Ha megosztjátok a játékot azt megköszönöm, de nem feltétel.

A nevezéseket szeptember 30-ig fogadom, az éjfélig beérkezett emberek között fogok sorsolni :)

A Nyeremények

Ami már biztosan lesz benne: sütidíszítő-kiszúró (Mickey és Mini), pöttyös muffin papír, sütipróbatű (Murphy laborjából), madagaszkári vanília, fehér uborka magok, passiógyümölcs magok (ez saját gyűjtés :) ), és egy csomag frissen sütött, s.k. keksz (ez nincs a képen ;).




Megjegyzések

Lilla üzenete…
ez tök jó ötlet :-)
Kati üzenete…
Jövök én is játszani, ahogy kitaláltam az ősszeállítást:) Nagyon jó ötletek vannak az általad ajánlott oldalakon:)
4Gyerek üzenete…
Áhh, remélem nem fogom elfelejteni.
Uzsis doboz van, elválasztója nincs. tehát akadály ilyen irányban nem adódik. az idő, amivel állhatnék jobban is, de remélem 17-én sulikezdés után csak összejön.
Seffer Lilla üzenete…
Nagyon tetszik az ötlet, bár kimondottan uzsis dobozom nincsen, de szerintem megoldom...:)
mandy tarragon üzenete…
4Gyerek: hajrá :)

Lilla: minden uzsidoboz, amibe beleteszed az uszonnád :)

Népszerű bejegyzések