Szeptemberi kincses piac



A gránátalmafámat már mutattam, de más dolgokat is hoztam a vásárból.Kép most csak kettő van, kezdem visszafogni magam, mert azért ennyi cuccot tárolni sem egyszerű, használni meg... Na, jó, hagyjuk :)

A fenti képen egy nagyon szép agyag kanna, két szögletes fagyis kanál - imádom ezeket, már négy darab van belőle :) -, és egy kis fém teásdoboz, mert abból sosem elég. Fűszereket, ízesített sót, magokat, sütőport tartok bennük, légmentesen zárnak, szóval hasznosak. 



A nagyobb tányér tényleg barmi nagy, pizzásnak vagy szervírozó tálnak vettem, és mivel fehér és viszonylag egyenes, még tortát és süteményeket is rá lehet állítani. A másik kettőt egy doboz aljáról halásztam ki, kicsit viseltesek, de annyira szép rajtuk a minta, hogy nem volt szívem otthagyni őket.

Megjegyzések

Kati üzenete…
Nagyon szép kincsek:) Én is imádok turizni ilyen edénykék között:) Tényleg szépek a kék mintás tányérok, nekem pont ilyen mintás kistányéraim vannak, csak a szélén nincs ott a kék inda, csak ami a tányér közepén van. Szerencsém volt mert 6 darab volt belőle:)
Az uzsidobozomat is úgy szereztem:)

Népszerű bejegyzések