Mi a szösz ez már megint?

A héten megérett bennem az elhatározás, hogy saját domaint vegyek a blognak, így hát hirtelen felindulásból meg is tettem. Ha megnézitek a címsort, akkor ezentúl a kellegyrecept.blogspot.com vagy a kellegyrecept.blogspot.hu címre navigálva már a www.mandykerje.hu címen találjátok magatokat. A blog tartalma változatlan, a régi címen is ugyanúgy eléritek, nem kell megijedni :)

A névváltoztatásra azért volt szükség, mert a kellegyrecept.hu cím már foglalt volt - nem az enyém -, nem szerettem volna trükközni a számos változattal, viszont valami olyan címet kerestem, ami közel áll hozzám. Így keletkezett a blog új neve is, nekem most így jobban tetszik, sőt már többen mondták, hogy végre meg tudják jegyezni :)

A blog facebook oldalát viszont költöztetnem kellett a névváltás miatt. Ennek az oka elég prózai, a facebook 200 lájk fölött nem enged nevet változtatni. Az új oldal IDE kattintva érhető el, a Tetszik gomb megnyomásával már lehet is újra követni.


Megjegyzések

sedith üzenete…
Épp az imént kaptam egy emailt a másik kellegyrecept oldaltól, amelyben együttműködésre (linkcsere, receptek forrással feltüntetve) kértek fel. Először azt hittem, te vagy, de aztán rémlett, mintha írtad, hogy már foglalt volt. És megtaláltam ezt a bejegyzést.
Egyelőre nem tudom, mit válaszoljak, sok a recept az oldalon, nem tudom, mennyire saját vagy mennyire tartalmaz linkeket. De gondoltam, megírom neked. Hiszen a kellegyreceptről hallva amúgy csak te ugrasz be nekem. :)
mandy tarragon üzenete…
Pont ezért nem akartam trükközni a kell1recept.hu meg hasonlókkal, hogy egyértelmű legyen, hogy ez a blog az enyém, ahhoz semmi közöm nincs :)

Én is akkor hallottam róla amúgy először, amikor domaint akartam venni a bloghoz és már foglalt volt :(((

Népszerű bejegyzések