Ízek, imák, szerelmek


Most komolyan, mit gondoltam én? Azt, hogy egy ILYEN címmel megáldott könyvnek ellen tudok állni? Ugyanmár... Az első kiadást még csak kerülgettem, best-sellert nem veszünk alapon, de amikor ebben a hónapban bekerült a Libri 1+1 akciójába, hát, megtörtem.
Eredetileg úgy gondoltam, hogy befejezem a Sookie Stackhouse sorozatot - még két könyv van hátra -, és majd utána valamikor elolvasom. Aztán hazafelé fogtam, és beleolvastam, hogy mit is jelent az EAT, PRAY, LOVE. Kész, ott elkapott, csak arra figyeltem fel, hogy a HÉV megáll a végállomáson, pedig én az előző megállónál akartam leszállni...
Elisabeth Gilbert nagyon úgy ír, ahogyan azt szeretem. Könnyeden, 108 fejezetben 1-1 gondolat köré csoportosítva a mondanivalóját. Külön megdicsérném a fordítót, Balázs Laurát, mert régen olvastam ennyire jó fordítást. Liz saját történetét írja meg, hogy hogyan találja meg a boldogságot a válása után a 3 I-n: Itálián, Indián és Indonézián át. A története nagyon megérintett, szerintem aki egy kicsit is vágyik a boldogságra, azt szintén megfogja majd. Az Itáliai résznél híztam 5 kilót - Liz 11-et, de ő evett is -, Indiában visszataláltam a meditációhoz, Indonéziában pedig... nos, megtanultam a májamban mosolyogni :)

Remek könyv, csillagos ötös :))
A kép ismét a Libritől van.

Megjegyzések

Ildy üzenete…
Köszi, az értékelést, én várom a filmet.
mandy tarragon üzenete…
Én is kíváncsi vagyok milyen lesz, a trailer elég biztató :)
Lilla üzenete…
nekem kedvet csináltál a könyvhöz :-)
mandy tarragon üzenete…
Remélem tetszeni fog :)
Fruzsi üzenete…
huu, ezt mar en is neztem hogy ki akarom olvasni, de mindig kiveszik elottem a konyvtarbol, de varom hogy mikor csaphatok mar le ra!!!:)
Névtelen üzenete…
Ez nem lehet rossz :)
Paradicsom magokat hogy szeretnéd megkapni?
mandy tarragon üzenete…
Fruzsi: csak lesz egyszer egy szabad példány :)

araniel: írtam neked emailt, és még egyszer köszi :)

Népszerű bejegyzések