2011. március 3., csütörtök

Avokádós kence


Van egy érdekes következménye annak, hogy megint Fable-t olvasok. Folyamatosan avokádót ennék, annyi szó van róla a könyvekben. Nos, a legutóbbi nagy bevásárláskor sikerült vennem egy csomag kellemesen puha darabot, ebből kettő most ilyen kenceként végezte. 
Az avokádókat ketté vágtam, megpucoltam - azért jó a puha, mert csak le kell húzni a héját -, majd ment a késes aprítóba két evőkanál tejföl, só, bors, fokhagyma és két szál újhagyma társaságában. Pár csepp citromlevet is elbírt volna, de sajnos nem volt itthon. Addig járattam a gépet, amíg egy jó habos, krémes masszát nem kaptam.

3 megjegyzés:

esztiIi írta...

Én is nagyon szeretem az avokádót! De ilyen krémet még nem készítettem... ;)

Bianka írta...

j de jól néz ki, micsoda gyönyörű zöld szín

mandy tarragon írta...

esztili: érdemes megpróbálni, pirítósra nagyon jó :)))

Bianka: most nagyon jól sikerült eltalálnom a színt, tényleg visszaadja az eredetit. Örülök, hogy tetszik :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin