Pay it Forward


Egyszer már próbálkoztam ilyennel, de mivel akkor kb. senki nem olvasott, nem csoda, hogy hamvába halt ötlet volt :) De most már elég sokan vagytok, úgyhogy nagyon remélem, hogy sikerül találni 5 embert, aki hajlandó játszani.

Murphy barátnőmnél jelentkeztem a játékra, így még annyi feladatom van, hogy én is találjak magamnak 5 embert, aki elfogadna tőlem egy s.k. ajándékot, cserébe pedig megtesz annyit, hogy ő is keres 5 embert, akit megajándékozhat.

A szabályok:

"Pay it forward 2012...
I promise to make something handmade for the first five people who comment. They must in turn post this and make something for the first five people who comment on their status. The rules are it has to be handmade by you and they must receive it before 2012 ends... it can be as simple as making a friend a cup of coffee. Don't forget you MUST post this on your status and make something for others!!!

Ez egy láncjáték, amiben megajándékozod valamilyen SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ DOLOGGAL az első öt embert, aki hozzászólásban jelentkezik. Nekik szintén ki kell tenni ezt a posztot, és továbbvinni a játékot, készíteni valamilyen meglepetést az első öt jelentkezőjüknek. Izgalmas, mivel az ajándéknak 2012 vége előtt kell célba érnie, tehát igazán meglepetésszerű lehet! :) Bármilyen egyszerű dologról legyen is szó, a lényeg, hogy saját, szívvel készült ajándék legyen! :)"

Mivel nincs fenn mindenki facebookon és nem szeretnék kizárni senkit, ezért jelentkezni itt lehet, kommentben. Hajrá :)

Megjegyzések

Praliné Zsuzsi üzenete…
Szia Mandy! Én szívesen játszanék! Ugye arról van szó, hogy bármikor 2012-ben célba érhet az ajándék? Mert én most Németországban lakok, és ritkábban járok Magyarország felé, de címnek meg tudnám adni a szüleim magyarországi címét, illetve én akkor küldeném el az én öt emberemnek az ajándékot, amikor otthon vagyok Magyarországon. Így játszhatok én is?
mandy tarragon üzenete…
Igen, az a lényeg, hogy 2012 december 31-ig célba érjen. Játszhatsz, persze, kérlek küldd el a címed a mandytarragon kukac gmail.com-ra! :)
SzKriszti üzenete…
Játékra jelentkezem! :)
mandy tarragon üzenete…
Szuper, emailben kérek egy postacímet :)
Reni üzenete…
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen üzenete…
Szia, én is szívesen játszanék, talán még beleférek az ötbe :-) TPetra_

Népszerű bejegyzések