Heti kosár


Itt a nyár utolsó hete, és a heti kosáron bizony már látszik az ősz. Igen, a szőlőre gondolok. Imádom a szőlőt, az ősz a kedvenc évszakom, szóval alig várom, hogy végre itt legyen a hulló faleveles, pulcsiba, sálba bújós időszak. Igen, tudom, ezt így a 35 fokban még nehéz elképzelni. :)

A Zöldségkosár csapata a heti kis kosárban válogatott vöröshagymát, gyöngyhagymát, zellert, krumplit, szőlőt, fokhagymát, paprikát, paradicsomot, sárgarépát és fejes salátát

Ha ti is szeretnétek ilyen finom, friss, egészséges zöldséget-gyümölcsöt, akkor minden héten kedd estig várják a megrendeléseket a weboldalukon. A héten egyébként rendeltem a kosaram mellé lila krumplit is, hát gyerekek, az megér egy külön bejegyzést, de tényleg. 

A héten kicsit több ihletem is van, végre főzni is van kedvem, úgyhogy a krumpliból a szokásos gratin mellett készült a sárgarépával, gyöngyhagymával és a zellerrel vegán new englandi kagylóleves, a paradicsomból saláta babbal és fehér sajttal. A szőlőből muffint is terveztem, tízóraikra vinni, a maradékot pedig elcsemegéztem. 

Ti mit főznétek a kis kosárból?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések