Őszi saláta


A november kellemes hozadéka egy bizonyos női magazin vásárlási láza, ami most hétvégén lesz és mindenféle kedvezményeket nyújtanak mindenféle boltban, szóval szereznem kellett valahonnan egy újságot. A legközelebbi közértben viszont csak olyan konstrukcióban sikerült találni, amihez egy másik női magazinnal, volt egybecsomagolva. Ha már egyszer megvettem, azon túl, hogy kivágtam belőle a kuponokat, és megterveztem a karácsonyi ajándéklistámat, néha bele is olvasok.
A másik női magazinban - Instyle - volt egy cikk, illusztrációnak pedig saláta, őszi dolgokkal megpakolva. Abban kicsit más dolgok voltak, de a fantáziám azért beindult. A fenti saláta lett az eredménye. 

Van benne:
  • 1 fej jégsaláta
  • 2 nagy marék rukkola - a kertből, mert még mindig terem
  • 1 nagy marék dió
  • 3 kicsi alma
  • 1 kis fürt szőlő

A szőlőt megmostam, leszemeztem, a diót összetörtem, az almát kicsumáztam, kockára vágtam, a rukkolát megmostam, lecsöpögtettem, a jégsalátát kis darabokra téptem, majd az egészet összekevertem.

Megjegyzések

Kati üzenete…
Jöhetne nálam is, annyit változtartnék, hogy a diót megpirítanám:)
mandy tarragon üzenete…
Gondolkoztam rajta, csak épp foglalt volt a sütő és a főzőlap is :) Egy kis markáns ízű sajtot is elbírna szerintem, ha az emberek nem húzódoznak tőle nagyon.

Népszerű bejegyzések