Gombás spagetti
Abszolút gyors kaja, gyakorlatilag az szabja meg az elkészítés idejét, hogy mennyi idő alatt készül el a tészta.
Hozzávalók, 4 személyre:
30 dkg spagetti
5 dkg kockázott bacon
20 dkg friss vegyes gomba, vagy egy konzerv
3 evőkanál tejföl
3 evőkanál krémsajt
5 dkg reszelt sajt
borsikafű
tárkony
só
A tésztát feltesszük főzni sós vízben. A bacont megpirítjuk, a nagyobb gombákat felszeleteljük, a kicsiket egyben hagyjuk, majd megpirítjuk, hozzáadunk egy-egy csipet tárkonyt és borsikafüvet, majd sózzuk.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEij255seEL_7HCSXd_dwc7Bn0TXNOzJnJauvTOXmYyDrMNiUWwXtPtr6aOJWTt5M_yygKQHAFlgOJF3NgZ3ve21nE7lF1z6hJxKI6CqlqaxSb9haxzg03ml9rTMRyjEXB7eJpMWZ8DUeTkp/s320/DSCN3269.JPG)
Ha megpirult, akkor hozzáadjuk a tejfölt, a krémsajtot és felengedjük a tészta főzőlevével, majd besűrítjük. A kifőtt tésztát leszűrjük, majd összekeverjük a tejfölös raguval. Reszelt sajttal meghintve tálaljuk.
Ha megpirult, akkor hozzáadjuk a tejfölt, a krémsajtot és felengedjük a tészta főzőlevével, majd besűrítjük. A kifőtt tésztát leszűrjük, majd összekeverjük a tejfölös raguval. Reszelt sajttal meghintve tálaljuk.
Megjegyzések