Palacsintás bodza
Volt már bodzás palacsinta, most legyen palacsintás bodza is. Ez nagyon egyszerű, készítesz egy adag palacsintatésztát, megmártod benne a virágokat és kisütöd forró olajban.
Arra figyelj, hogy amikor beteszed az olajba a virágot, akkor gyors föl-le mozgással szét tudod teríteni az ernyőt, és megtartja a virág az alakját sütés közben, ahelyet, hogy összeállna egy gombócba. ![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQXiBSeOl2sNtJ72PI5abyLbm_5nJD1neUeIydpqoeQay84jujn0cDK6EUAAo0E_xfpu21gmOcrCR4ZLMOHMDBw0NOxf0G3-Vx5u8cj4omEbDldh0g2vtTp8JTftZtr0uF6K4qdkhTg5W9/s320/IMG_6403.JPG)
Megjegyzések