Gyümölcsös piskóta
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidPbny2VSUczVGYtJqRkfIVBBGe4CpuE3nc9qLcjTC6bGr2qdDusj6_abp6WVsEftS31K8k3jRz7hWEEuGAEzuMxumIq5oSXdU9tMKZRX1jJzz-XkjesRuI1SViIyJnm7lm7xn8yY_VAli/s320/img_5113.jpg)
Ez a süti érdekes úton került az asztalra. Történt ugyanis, hogy kicsit felülbecsültem a brownie-t, így maradt egy nagy, kivajazott-kilisztezett tepsim. Én nem szeretem így eltenni, úgyhogy csináltam bele "valamit". Piskóta alap, vanília puding, a tetején szeletelt barackkonzerv. Egyszerű, finom, gyorsan elfogy :)
Hozzávalók, egy nagy tepsihez:
A pudingport elkészítjük és kihűlés után a piskótára kenjük. Az őszibarackot felszeleteljük és a puding tetejére tesszük.
Hozzávalók, egy nagy tepsihez:
- 6 tojás
- 12 kanál cukor
- 12 kanál liszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csipet só
- 0,5 liter tej
- 4 evőkanál cukor
- 1 vaníliás pudingpor
- 1 konzerv őszibarack
A pudingport elkészítjük és kihűlés után a piskótára kenjük. Az őszibarackot felszeleteljük és a puding tetejére tesszük.
Megjegyzések