Tortilla tekercs ropogós csirkével



És akkor az utolsó tartozás, amivel vendégszerepeltem a Kifőztükben. Ezúttal ez még aktuális is valamennyire, hiszen nincsenek benne nagyon olyan hozzávalók, amik szezonálisak, cserébe viszont nem csak a strandra vihetjük magunkkal, hanem a munkába vagy akár a suliba is. Most ez itt bolti tortilla, de van ám tortilla receptem - ITT megtalálható -, bele pedig az ITT már bemutatott ropogós csirkemell került.


A tortilla lapot megkenjük a tejföllel, rátesszük a sajtot és a csirkemellet. A zöldségeket felszeleteljük,szórunk belőle a hús mellé, majd a lap alját felhajtjuk, és összetekerjük. Az a trükk, hogy nem szabad túltömni a lapot és úgy könnyű lesz. Ha szeretnénk, kicsit meg is mikrózhatjuk, hogy összeolvadjon a sajttal.

Megjegyzések

Lilla üzenete…
tök jó, azt hiszem egy kis coleslawt is lehetne mellé rakni :-) múlt hétvégén csináltam pont iylen csirkét, de a hedonista olajban sütős verziót :-) nyammmm még mindig BRE (Best Rántotthús Evör)
Bianka üzenete…
csak meg ne lássa a férjem, mert még ma el kell akkor készítenem :)
mandy tarragon üzenete…
Lilla: engem az olajban sütéstől mindig azt tart vissza, hogy utána fél napig szellőztetni kell... :) De a coleslaw jöhetne mellé valóban. Vagy bele... nyammm.

Bianka: pedig nem olyan sok pepecs :)
Araniel üzenete…
Fú ez de jól néz ki. Falnám :D

Népszerű bejegyzések