Kifőztük Karácsony


Egy dologgal adós maradtam eddig, de most akkor ide is leírom: az őszi muffinvásáron Mohával közösen 13 000 forintnyi adományt sikerült gyűjtenünk (a lenti levél ne zavarjon meg senkit, akkor még nem volt végleges az összeg), ez a következőkre elég, csak hogy lássátok, hogy milyen jót is tettünk:

"Az összegyűlt 12000 Ft-ból mi 6000 db joghurtot tudunk megmenteni, vagy egy heti fenntartási költségét tudjuk állni a hűtőkonténerünknek, amiből hetente kb. 1 millió forint értékű tejterméket és húst osztunk ki (10000 Ft) és 10 db 10 kg-os élelmiszercsomagot tudunk családoknak összeállítani és eljuttatni (2000 Ft)."

Úgyhogy mégegyszer köszönjük szépen a segítséget mindenkinek :)

Most viszont szeretném még egy akcióra felhívni a figyelmeteket, amivel legalább ennyit tudnátok Ti is segíteni. Ez a Kifőztük Karácsonyi adománygyűjtése. ERRE a linkre kattintva eljuthattok az akció oldalára, ahol egy helyen vannak összegyűjtve a szervezetek, akiknek a bloggerek gyűjtenek nem pénzbeli adományokat, illetve megrendelhetitek az Élelmiszerbank Adománynaptárát, amelyik a bejegyzéshez tartozó képen is látható.

Ha tehetitek, kérlek, segítsetek Ti is, hogy mindenkinek szép Karácsonya legyen. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések