2013. szeptember 8., vasárnap

Hamburgerhús 2.0


A tegnapi nyárbúcsúztató grillezésünk margójára csak egy gyors note-to-self bejegyzés, mert bizony ez a változata a húsnak nagyon jól sikerült. Ebből az adagból 12-14 pogácsa lesz, a hús vizességén múlik a dolog.


Hozzávalók:
  • 1 kg marha-sertés darált hús
  • bors
  • 1 tojás
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál ketchup
  • 1 evőkanál barbecue szósz
  • 1 teáskanál worcester szósz
  • 4 gerezd apróra vágott fokhagyma

A hozzávalókat simára gyúrjuk, állni hagyjuk kb. egy órát hűvös helyen, majd pogácsákat formázunk belőle, amiket sütésig a hűtőben tartunk. 

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin