2014. május 3., szombat

Avokádós uborkasaláta

Bikini-projekthez egy jó saláta? Laktat, tele van jó zsírokkal, csirke mellé szerintem nagyon jó vacsorára. Ja, és el lehet benne tüntetni a koriandert. Igen, lehet irigyelni, ilyen problémáim vannak, hogy nem tudom elég gyorsan vágni :) 
A recept eredetileg a Kifőztük magazin áprilisi számában jelent meg.
 Hozzávalók, 4 személyre:
  • 2 kígyóuborka
  • 3 szál szárzeller
  • 1 avokádó
  • 1 kis csokor koriander
  • 1 lime leve
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • bors
A koriandert, a lime levét, az olajat, a sót és a borsot késes aprítóban simára aprítjuk. A kígyóuborkát, zellert vékony szeletekre vágjuk, az avokádó húsát kockázzuk. Az egészet összekeverjük, tálalás előtt behűtjük.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin