2014. május 12., hétfő

Korianderes csicseriborsó saláta


Nagyon lassan, de azért haladok a receptfeltöltésekkel :) Ezt a salátát tulajdonképpen főételként is lehet enni valami finom pirítóssal vagy melegszendviccsel, de natúr húsok mellé is jó lehet.

Eredetileg a Kifőztük magazin áprilisi számában jelent meg, a májusi is nagyon jó lett, olvastátok már? :)


Hozzávalók, 4 személyre:
  • 2 konzerv csicseriborsó (400g-os)
  • 15 dkg spenót
  • 1 kis fej hagyma
  • 1 citrom leve
  • 1 nagy csokor koriander
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
A csicseriborsót lecsepegtetjük. A hagymát apróra vágjuk. A spenótot késes aprítóban apróra vágjuk. A koriandert, citromlevet, olajat és sót szintén késes aprítóban egészen felaprítjuk. Az összetevőket egy nagy tálban összekeverjük, sózzuk ízlés szerint.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin