2015. december 2., szerda

Almás kelsaláta



A téli saláta szezont ezennel megnyitom. A recept eredetileg a Kifőztük magazinban jelent meg.


Hozzávalók, 4 személyre:
  • 4 bögre falatnyi darabokra tépett leveles kel
  • 2 édes alma - idared, golden, starking
  • 4 evőkanál pirított pisztácia
  • 1 kis gránátalma
  • 1 narancs leve

A kelt megmossuk, megszárítjuk. Az almát kimagozzuk, negyedekre, majd kb. fél centis szeletekre vágjuk. A pisztáciát durvára vágjuk. A gránátalmát félbe vágjuk, majd egy fakanállal addig ütögetjük, amíg minden szem mi nem esik. A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük, megöntözzük egy narancs levével, majd frissen tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin