2010. augusztus 10., kedd

Csirkemelles wrap

A szokásos grillezett csirkemell kicsit felturbózva és tortillába csavarva. Szeretem így elkészíteni a csirkemellet, mert nincs vele sok gond, viszont nagyon finom ízt kap a tejtől és a fokhagymától. Elkészíteni a grillserpenyőben szoktam.
Ezt a tortillába csomagolós megoldást különösen azért szeretem, mert rendkívül hordozhatóvá teszi az ételt :) És ugye ami tortilla meg sajt, az már rossz nem lehet...




Hozzávalók, 2 tekercshez:
  • 2 db tortilla
  • 1 fél csirkemell filé
  • tej
  • fokhagyma ízlés szerint - én 4 gerezdet vágtam fel
  • 1 paradicsom
  • 4 levél jégsaláta
  • hamburgerszósz - Lidlben vettem, de akinek nincs, az tehet bele majonézt, tejfölt, krémsajtot, ami tetszik
  • 1 szál újhagyma
  • néhány forgács parmezán



A dolog a csirkemell pácolásával kezdődik. Én hosszában félbe szoktam vágni, majd rászeletelni a fokhagymát és felönteni annyi tejjel, hogy ellepje. Ez a csomag mehet a hűtőbe, legalább egy éjszakára, hogy legyen ideje a fokhagymának megízesíteni a húst.
Másnap a húst lecsöpögtetem, majd felmelegített grillserpenyőben átsütöm. 
A paradicsomot felkarikáznom, a jégsalátát nagyobb darabokra tépem, az újhagymát karikázom. A tortillát megmelegítem, megkenem a szósszal, megy rá a saláta, a felszeletelt húst , a paradicsom, az újhagyma és a parmezán. Feltekerem, majd megy az egész a mikróba még kb. fél percre, hogy meleg legyen az egész.

6 megjegyzés:

Csibe írta...

Hmmm, tetszik! Szívesen megkóstolnám!

Ami írta...

Egyszerűen: nyami! :)

Bianka írta...

Nagyon ott van, jöhetne is ebédre

mandy tarragon írta...

Köszi lányok, örülök, hogy tetszik :)

Melinda írta...

Szeretem a tésztás és az ehhez hasonló ételeket... <3

mandy tarragon írta...

Örülök, hogy tetszik :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin