Ötletszegénység ellen


Mint említettem, alkotói válságom van, és mit csinál egy igazi nő, ha rossz kedve van? Vásárol :) Már régóta szemezgetem amazonon Julia Child szakácskönyvével - nincsenek olyan illúzióim, hogy megjelenik magyarul... -, de elég drágának találtam. Most meg, hogy topon a dollárárfolyam, pláne jegelem a rendelést.
Viszont a Libri nagyon ajánlgatja nekem a Könyvkeresőt, szóval, gondoltam mit veszíthetek, bedobom a könyvet, legfeljebb adnak egy olyan árat, amin nem kell. Vártam, nem történt semmi, csak kapok időnként egy emailt, hogy "még keressük". Keressék csak, gondoltam, ráér. 
Ma azonban kattingattam a Könyvkeresőben, egy másik könyvre keresve, és hirtelen ott volt! Mastering the Art of French Cooking, internetes ára 4259 ft. Erre még rájön a törzsvásárlói kedvezmény, és megint csak ott vagyok, hogy inkább megrendelem innen, mert amazonról se lenne olcsóbb - postaköltség egy vagyon... -, személyesen át tudom venni, szóval boldogság.
Ha megjön, majd főzök is belőle valamit. :)

A képet a Libritől vettem kölcsön.

Megjegyzések

lúdanyó üzenete…
Én sem tudtam neki ellenállni amikor megtaláltam a Pendragon könyvesboltban (Pozsonyi út):) (Ott csak 3600 ft volt, igaz fél évvel ezelőtt)
mandy tarragon üzenete…
Kár, hogy nem járok arra, az nagyon jó áron volt :)

Népszerű bejegyzések