Almás palacsinta
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNEJgbJ-ld-7s0cmOeRorzBo16rKbQZPQNwl2p5Nm7toDSMi21GOP4VsRAuSdrYt3R8W1PQ4D9dwVX8Xh35XJjE9uPt3ueZdnfxq7e7e_cQ3EOE2T3_RJz-sx3h7z6QFHd6NmQDDWp5xpt/s320/img_6567.jpg)
Az alap palacsintatésztát turbóztam fel egy kicsit, fahéjas almával. Fogod az alap receptet, két szép idared almát, egy evőkanál fahéjat, egy citrom héját, egy fél citrom levét. Az almát lereszeled, összekevered a fahéjjal és a citrom héjával és levével. Alaposan nyomkodd ki, majd add hozzá a palacsintatésztához. Kicsit több szódát adj hozzá, hogy ne legyen nagyon tömör a tészta, és már sütheted is :)
Tejkaramellás pudinggal töltve, pirított fahéjas-cukros mandulával kész kincs :)
Tejkaramellás pudinggal töltve, pirított fahéjas-cukros mandulával kész kincs :)
Megjegyzések