2009. február 7., szombat

Baracktorta Expressz




Nyakadon a vendégség, nincs sok időd, mégis látványos desszertet szeretnél? Érdemes a hűtőben tartani néhány egyszerű dolgot.

Hozzávalók, egy tortához, vagy 6 süteményhez:
0,5 csomag leveles tészta (25 dkg)
1 csomag pudingpor
0,5 liter tej
2 evőkanál cukor
3 nagyobb konzerv barack

A leveles tésztát felengedjük, kinyújtjuk, a formákba nyomkodjuk. Előmelegített sütőben elősütjük, addig elkészítjük a pudingporból, a tejből és a cukorból a pudingot. A tésztát kivesszük, megtöltjük a pudinggal, elhelyezzük rajta a felvágott gyümölcsöket, majd pár percre visszatoljuk a sütőbe. Készítheted friss gyümölcsből is, ekkor a gyümölcsöket forgasd porcukorba, hogy karamellizálódjon, miközben sül.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin