Az én filmjeim

Andi játszani hívott, arra kért, mondjam el mik az én kedvenc filmjeim. Tudni kell rólam, hogy szinte minden nap nézek valamit, és a környezetem kénytelen-kelletlen időnként szembesül a kedvenceimmel, ugyanis ugyanazt sokszor nézem meg és folyamatosan idézgetek belőle :) Moziba gimis koromban sokkal többször jártam, de néha most is megyek, ha látok egy-egy jónak ígérkező filmet, legutóbb például az Arthur és a villangók, második részét. Mostanában kevesebb a jó film sajnos, dehát ez van, Hollywood úgy védekezik az illegális letöltések ellen, hogy szar rossz filmeket gyárt :D

1. Zenés filmek
Producerek - Mel Brooks remekműve, az új változat 2005-ből :) Mert ki gondolná, hogy ha megkeressük a legrosszabb színdarabot, a legrosszabb rendező és a legrosszabb színészeket, abból siker sülhet ki?!


Chicago - A hírnévért, a címlapokért mindent, mit számít egy kis gyilkosság és hazugság? És mit számít, hogy ki az ártatlan és a bűnös? Csak a PR-od legyen jó :) Cell Block Tango, a kedvencem... De annyira szeretném, ha tudnák az amcsik is, hogy NEM VAGYUNK OROSZOK!!!!

2. Könnyed lányregényes filmek
Csak szex és más semmi - Csányi Sanyi... khm. "Maga így jár ügyvédhez?" "- Hány gyereked van? - Öt. Három fiú, három lány." "Szarok a szövegre, ez szerelem, akkor is üvöltenie kell rólad, ha üzbégül beszélsz!"Csokoládé - Johnny Depp, Minor Swing és csokoládé... Kell ennél több egy esős délutánon? "Én kérek elnézést."


Amelié csodálatos élete - Már mondtam... "Maga biztosan nem zöldség, mert még egy articsókának is van szíve!"


3. Magyar filmek
Nem nagyon vagyok oda értük, de azért vannak kivételek.
Kontroll - "Medvének volt jegye?"


4. Misztikus és bizarr filmek
Ponyvaregény - Tarantino, Uma, Travolta, van még kérdés? :) Ez a tánc meg haláli...


Gyűrűk ura - 3x4 óra, rendezői változat, és még mindig túl rövid... :) Videó itt, nem engedi beágyazni egyik sem...

Angyalok városa - mert embernek lenni jobb, mint angyalnak


Interjú a vámpírral - Anne Rice, Tom Cruise legnagyobb alakítása :) Van-e rosszabb annál, hogy egyedül kell leélned az örökkévalóságot?


5. Horror
Resident Evil Extinction - zimbes-zombis, bármikor jöhet. Alice meg nagyon kemény csaj :) Mi van az apokalipszis után... "Yeah, you're the future, are you?"Underworld - vámpíros-vérfarkasos, jöhet :)


+ a kedvencek, amik sehova sem férnek bele
Kincs, ami nincs - "Aki barátot talál, kincset talál"


És megint dühbe jövünk - "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt"


És még rengeteg, komolyan, fel se tudom sorolni :)

Kinél nem járt még a kérdés?

Megjegyzések

Lilla üzenete…
még valaki osztozik a gyűrűk ura rendezői változat imádatomban..... annyira király :-)
Andi üzenete…
Hú de jó kis filmek!!!!

Népszerű bejegyzések