Még mindig szeretem...
Hozzávalók, 2 személyre, Szentléleknek egyedül:
- 4 szelet bacon
- 1 evőkanál olaj
- 1 nagy fej lilahagyma
- 1 konzerv vörösbab, leve nélkül
- 1 konzerv chilis bab (levét csöpögtesd le feltétlenül, mert csípős anélkül is)
- só
- bors
- majoranna
- pirospaprika
- fokhagymapor
A bacont vékonyra felszeleteljük, a hagymát felkarikázzuk, a konzervek levét lecsepegtetjük. Egy nagy serpenyőben kicsi olajon megpirítjuk a bacont, a kisült zsírban puhára pároljuk a hagymát, mehet hozzá a bab, só, bors, majoranna, pirospaprika, fokhagymapor és annyi víz, hogy ellepje. Addig főzzük, amíg jól besűrűsödik, friss kenyérrel vagy pirítóssal serpenyőből fogyasztjuk :)
Íme Szentlélek az Ördög jobb és bal kezéből:
Megjegyzések
Látom neked is vannak túlélési tippjeid, én is veszek néha dolgokból egy évre való adagot!:)))
Nézz be hozzám kérlek, vár rád valami. :o) http://lorikonyha.blogspot.com/2010/01/dijat-kaptam.html