A gabonapehely dícsérete



A nagyon kedves szőke pénztáros hölgynek ajánlom ezt a "tesztet", mert írtó jó fej volt, csevegett, és közben gyors is volt, és sajnálom, hogy csak havonta egyszer jutok el abba a Lildbe, ahol dolgozik :)
Szóval, egészséges életmód rajongók és fogyókúrázók most csukják be a szemüket, mert olyan dolog következik, ami ki fogja verni a biztosítékot.


Mézes puffasztott búza, mézes csokidarabokkal. Kezdjük a dobozzal. Lidl sajátmárkás termék, nem túl sok pénzt költöttek a csomagolásra, van rajta egy kép a termékről, tápanyag adatok (ez fontos, tök jó dolognak tartom, hogy minden termékükön rajta van), és az ígéret, mi szerint 20% csokit tartalmaz. A doboz 425 grammos, az ára olyan 700 forint körül van. Igen, tudom, sajátmárkás termékhez képest drága, de még mindig nem egy Nestlé, pláne nem egy Kellogg's árkategória.

Külcsín után jöjjön a belső. Az első dolog, ami feltűnik a doboz kinyitásakor, hogy baromi erős méz illata van, gondolom a munkások keze kicsit megremegett, amikor adagolták az aromát:) A búzaszemek ropogósak, enyhén mézesek, a csokiforgács viszont valami brutálisan mézes, nekem talán egy kicsit túl sok is a jóból. De legyünk pozitívak: pontosan azt kaptuk, ami a dobozon van. A csoki elég sok benne, viszont ajánlatos fogyasztás előtt felrázni, hogy elkerüljük azt a szituációt, hogy az első pár adagban egyátalán ne legyen csoki, az utolsó párban meg már csak szinte az legyen. Összességében nekem nagyon ízlett, tejjel felengedve se pempősödik össze két pillanat alatt, úgyhogy fogok még ilyet venni :)

Megjegyzések

Murphy üzenete…
Ehhez bizony meghoztad a kedvem.. sajnos :)
mandy tarragon üzenete…
Hát, akkor ezt buktad :)
szepyke üzenete…
Érdekes, hogy nem szeretem a mézet, de ilyesmiben igen!:)
mandy tarragon üzenete…
:) Ez töményen mézes, főleg a csoki.

Népszerű bejegyzések