2010. március 23., kedd

Felcsináltak!


Két olyan könyvet olvastam eddig, amiket biztosan újra fogok olvasni, ha eljön az Idő. Az egyik Vavyan Fable Apád, anyád idelőjön! című könyve, a másik pedig Rebecca Eckler Felcsináltak! - Egy modern kismama vallomásai című alkotása. Beck nem cicózik, nem fog itt nekünk rózsaszínfelhős lányregényt alkotni a terhességről. Naplót ír ugyanis, élete leghosszabb három hónapjáról, majd a kövér hónapokról és a még kövérebb hónapokról. Leírja, hogy bizony a Bigmactől megnő az ember segge, akkor is, ha a babának kell. És hogy csak legenda, hogy fényes lesz az ember haja a terhességtől. Listákat vezet, parázik, szóval, nem az a minta-kismama. Cserébe viszont őszinte. Néha túlságosan is :) Nekem nagyon bejött, a hasamat fogtam néha a röhögéstől.
Viszont kíváncsi lennék, hogy mennyire vicces egy anyukának, vagyis olyas valakinek, akinek vannak azért tapasztalatai a témában :) Anyukák! Olvasta valaki?

4 megjegyzés:

Macus írta...

Én olvastam, tetszett. Bár nekem nem egészen ilyenek az emlékeim, talán éppen ezért szórakoztatott.
Ez egy nagyon jó sorozata a kiadónak, szinte mindegyik részét olvastam már.

Ági, aki főz írta...

Akkor olvastam, amikor pocakos voltam és szétröhögtem magam rajta. Képzelheted, ahogy rázkódott a hasam...

Unknown írta...

Én most olvastam a múlt héten. :) Nekem is nagyon tetszett, habár még nem vagyok babás ;)remélem, majd hamarosan leszek.

mandy tarragon írta...

Most megnyugodtam, hogy az anyukáknak is tetszik :)

Andrea: :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin