Kreatív blogger díj


Dortimcsi, a Gasztro Kibic? blog szerkesztője ajándékozott meg ezzel a díjjal. Köszönöm szépen ismét, hogy megtisztelt ezzel :)

A díjhoz tartozik néhány szabály:
1.Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.
2. A logót ki kell tennem a blogomba.
3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
4. Írni kell magamról 7 dolgot.
5. Tovább kell adnom a díjat másik 7 blog társamnak.
6. Be kell linkelnem őket.
7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról


Az első három kész. Akkor most legyen itt hét dolog rólam-tőlem.

1. Imádok kertészkedni. Végre van erkélyem, ahol virágládákban próbálok zöldségeket termeszteni.
2. Nagyon szeretek főzni - nahát, biztosan meglepő. Kikapcsol, viszont jó nagy kupival jár :)
3. Kedvenc sorozatom a River Cottage.
4. Van teázósarkom. Sajnos csak ritkán jutok oda, hogy használjam, de olyan megnyugtató érzés tud lenni, ha odaülök és szöszölök a teaszertartással.
5. Napelemmel és esővel működöm. Ha valamelyiket sokáig kell nélkülöznöm, akkor lekókadok, mint a növényeim.
6. Inkább a sósat szeretem, mint az édeset. Csokinak szinte bármikor ellen tudok állni, a chipsnek meg a sós sütiknek nehezen.
7. Nagyon szeretnék egy kisállatot. És nagyon szeretnék némi időt, hogy legyen a kisállatomra időm. Na, jó, igazából nem ártana végre megtanulnom időt menedzselni.

Most jön az a rész, hogy tovább kellene adnom. Bevallom, eléggé elbambultam ezt a dolgot - is -, hogy kinél járt, kinél nem, úgyhogy csináljuk azt, hogy akinél fenn vagyok rendszeresen olvasóként, az mind megkapja tőlem :) Remélem lesz köztük hét ember, akinél még nem járt.

Megjegyzések

szepyke üzenete…
Teaszertartás? Azaz?
mandy tarragon üzenete…
Vannak ilyen kicsi teáskannám, pici csészéim (kb egy kortynyi tea fér bele). A teaszertartás abból áll, hogy körbeüljük a kis asztalt, jól megtömjük zöld teával a kis kannát, leforrázzuk, kiöntjük a teát, megszagolgatjuk, megisszuk, közben beszélgetünk, és ismételgetjük a forrázást, amíg a tea "ki nem merül". Végül is az a lényeg, hogy nem tartod rajta a vizet a teán, hanem csak pár másodpercig ázik a tea és már iszod is, de ezt nagyon sokszor csináljuk. Szöszölős, de nagyon jó kikapcsolódás :)
szepyke üzenete…
És gondolom, hogy még egészséges is, mert nem főzöd szét (itt mást akartam írni, de maradtam a "szét" szónál) a teafűvet, így benne marad minden, ami a zöldteában annyira jó. Nem?
mandy tarragon üzenete…
Azt nem tudom, hogy mennyivel egészségesebb, viszont sokkal jobban kijön az íze, nem is gondolná az ember, hogy mennyi különbség van zöldtea és zöldtea között. :) Összehasonlíthatatlanul jobb, mint a filteres - ami ugye a lehulló szemétből van, amit összedarálnak -, bár tény, hogy a szálas tea ára elég húzós.

Népszerű bejegyzések