Szárított citruskarikák
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEix90EJDtoSe6vbm8_jhFYtV8szzB90X89QUgQmHivmE61G0UseLIqiCZS0P61UO8EySF-mDxttUpPu0wS1dDP3wQk5Me7NlbVQTJFQr4rDCSwl1RmBl05YHOg-EJpYpT2X3nJI9CD96j2Y/s320/narancs2.jpg)
Nem nagy kunszt elkészíteni, viszont nagyon mutatósak :) A héjukból készült a karácsonyi tea, a gyümölcsöket pedig felszeleteltem és mentem száradni a fűtőtestre. Mire lehet őket használni? Lehet belőlük dekoráció, ajándékcsomagra dísz, karácsonyfadísz vagy fel lehet ajánlani tea mellé. Nekem például elég sokszor van olyan, hogy csak egy citromkarikára lenne szükségem a teámba, de nincs szívem ezért felvágni egy egész citromot - persze, ha nincs itthon szárított, akkor a friss maradékát felteszem száradni-, úgyhogy, ha van szárított, akkor egyszerűen beledobok egyet a csészébe a forró teához. Az íze szinte ugyanolyan, mint a frissé :)
A feketés színű citrom, a sárga narancs. Esetleg valami ötlet, hogy a citrom ne feketedjen meg? Tudom, kenjem le citromlével :P![Sorkizárás](http://www.blogger.com/img/blank.gif)
A feketés színű citrom, a sárga narancs. Esetleg valami ötlet, hogy a citrom ne feketedjen meg? Tudom, kenjem le citromlével :P
![Sorkizárás](http://www.blogger.com/img/blank.gif)
Megjegyzések
Hátha...:)))
Különben meg,mindegy, mert ez szuper ötlet. Én azt hittem először, hogy vérnarancs...:)