Baconbe tekert csirkemáj
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKQPkU_2XMYU2URRTw-3WoNkBdBkckRAE1wpemDNTtsblTDLWf62yR1HM01hKtOyWBD1ekt_ky4SIVToTs3g0GiTEBjJWI2BUT-6opjX6uRxs0sIsAS-kr_GD0DC7qNmZyyx_xLvhyEjaI/s320/dscn3241.jpg)
Nem igazán szeretem a májat, de így mégis nagyon finom. Melegen ebédre, hidegen svédasztalra ajánlom.
Hozzávalók, 4 személyre:
60 dkg csirkemáj
1 kis csomag vékonyra szeletelt bacon
10 dkg sajt
5 evőkanál olaj
A csirkemájat megmossuk, betekerjük a baconbe (ha szükséges, akkor rögzítsük hústűvel). Rendezzük őket egy tepsibe, öntsük alá az olajat, majd egy kis vizet. 180 fokos sütőben süssük félig készre, a sajtot vágjuk nagy darabokra, majd rendezzük el a csirkemájak között. Süssük pirosra, az olajban hagyjuk kihűlni, majd tálalás előtt csepegtessük le.
Hozzávalók, 4 személyre:
60 dkg csirkemáj
1 kis csomag vékonyra szeletelt bacon
10 dkg sajt
5 evőkanál olaj
A csirkemájat megmossuk, betekerjük a baconbe (ha szükséges, akkor rögzítsük hústűvel). Rendezzük őket egy tepsibe, öntsük alá az olajat, majd egy kis vizet. 180 fokos sütőben süssük félig készre, a sajtot vágjuk nagy darabokra, majd rendezzük el a csirkemájak között. Süssük pirosra, az olajban hagyjuk kihűlni, majd tálalás előtt csepegtessük le.
Megjegyzések