2009. március 8., vasárnap

Kukoricás csirkemell


Hozzávalók, 4 személyre:
1 evőkanál vaj
2 egész filézett csirkemell
2 dl tejszín
3 evőkanál keményítő
1 bögre fagyasztott kukorica (1 bögre =2,5 dl)
1 teáskanál rozmaring
2 teáskanál kakukkfű
1 teáskanál majoranna
6 gerezd fokhagyma

bors

A csirkemellet falatnyi darabokra vágjuk, vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kukoricát, sózzuk, borsozzuk, elkeverjük a zöldfűszerekkel és a vékony szeletekre vágott fokhagymával, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Amikor elfőtte a lé felét, felöntjük a keményítővel elkevert tejszínnel és besűrítjük.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin