Provance-i oldalas
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkTVn8lmSbN74Ey94Bjb3WE47z__8xH0nB5b8A2N8Q0eGRD5OlYPSuaW2MUOXCqMggP1_IRZKSLqQ9jsk6M59VhxcxxH7zFwG61xzRWY-rYAKBWTKsTyavRKJ18P616fdZezJwGfJflIiS/s320/dscn3248.jpg)
Hozzávalók:
1,5 kg oldalas, nagyobb darabokra vágva
1 fej fokhagyma
2 marék provance-i fűszerkeverék
1 dl olaj
só
bors
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-mgy5hFNKvadPiFvq53aRMwfVvA9oZT2jZgTIMRkSxWk9i63B-aWbfj80HqfwKwA5Fv_uDDdM4SBp_BM8l1jWZWaPaREJCbVW0mhPngo99Fz9qXJcNsDvNSbik-cZ0nz3aETjkUE_gS7R/s320/dscn3239.jpg)
Az olajban elkeverjük a fűszereket és a sót, majd alaposan beleforgatjuk a hússzeleteket. A fokhagymát gerezdekre szedtük, késlappal összenyomjuk, majd a hússzeletekre dobáljuk. Felöntjük vízzel, lefedjük fóliával, egy óráig sütjük 180 fokon. A fóliát levesszük, visszatoljuk a sütőbe, mindkét oldalát pirosra sütjük.
Megjegyzések