2010. június 18., péntek

Madártej, háromszor vaníliásan


Az első receptjeim egyike, amit feltettem a blogra, az a madártej volt. Nem mondhatnám, hogy sokszor készítem, de most megkívántam. Igazi vaníliával készült, a kikapart magok fele a habgaluskákhoz, fele a krémhez ment, az üres hüvely pedig a tejbe került, hogy amíg a tej átmelegszik, felvegye az ízét-illatát.
Az eredmény, hát az valami isteni finom lett. És olyan kis helyesek a kis fekete pöttyök a galuskákban meg a sodóban. :)

13 megjegyzés:

Ami írta...

Ez egy mennyei desszert! Imádom!

Macus írta...

Hú, de régen volt nálunk, pedig nagyon szeretem!

Bianka írta...

100 éve nem ettem, pedig milyen kis guszta. nagyon finom lehet

Pocak Panna írta...

Édesanyám szokott mindig madártejet készíteni, méghozzá a fenomenális aranygaluskájához. Így a madártejről engem mindig az otthon jut eszembe, és hogy sosem bírom kivárni, meg lehül. :-) Honvágyam lett...
Gusztusos nagyon!

araniel írta...

Ó de rég ettem már ilyet. Nagyon szeretem. És istenien néz ki :)

Andi írta...

De imádtam gyerekkoromban....szuper desszert.

Moha írta...

Én is régen készítettem, pedig a melegben jól esne. Nagyon szép lett!

mandy tarragon írta...

Ami: én is imádom :)

Macus: melegben szerintem ez az egyik legjobb :)

Bianka: köszi, tényleg nagyon fincsi :)

Pocak Panna: aranygaluska mellé pláne jó lehet :)

araniel: köszönöm :)

Andi: :)

Moha: köszönöm :)

Andi/cuki írta...

Adós vagyok vele az uramnak, küldhetnél, nagyon guszta!:-))

Maryenne írta...

Nagyon guszta!

mandy tarragon írta...

Andi/cuki: küldöm :)

Maryenne: köszi :)

Csibe írta...

úúú, de nagyon szeretem, és milyen régen csináltam már...nagyon guszta!!!

mandy tarragon írta...

Csibe: nekem is ritkán jut eszembe, pedig nagyon szeretjük :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin