Libri - rehabilitálva


Rendeltem vasárnap délelőtt a Libriből ismét, bestsellerek vannak 1-et fizet 2-őt kap akcióban. Kinéztem már régen két könyvet - Vass Virág Vulevuja és Fejős Éva Csajokja, folyamatosan az arcomba vannak nyomva, már kíváncsi lettem - , de elég drágának találtam őket ahhoz, hogy vakon próbálkozzak, így viszont - hozzászámolva a kedvezményeket, 2699 Ft a két könyv - gondoltam, megéri. Katt, katt, várunk. Két óra (!) múlva jött az értesítő, hogy mehetek a könyvekért. Ezt már szeretem :)
Aztán ma gondoltam megint egyet, mégiscsak szeretném én azt a Joanne Harris könyvet - Aludj kislány - , ami akcióban van, mellé kértem a másik Fejős Éva könyvet - Hotel Bali - így a kettő 3149 lett, megrendeltem és vártam. 1,5 óra, jött az értesítő. Szép :)
Vajon olvasták a múltkori puffogásomat (többek között) velük kapcsolatban? :)
Úgyhogy, itt vannak, várnak, hogy olvassam őket. Még van egy kicsi a Breaking Dawnból, utána beütemezem őket (is).Megjegyzések

Macus üzenete…
Kíváncsi vagyok, melyik menyire fog tetszeni.
A Hotel Balit és a Vulévut olvastam, az előbbi nekem nagyon bejött.
Szamóca üzenete…
Ez igen, ez már sebesség! Még ilyet sem hallottam, hogy ez ennyire gyors is lehet!
Úgy tudom, hogy ilyenkor a központi raktárból hozzák a neten megrendelt könyveket, nem? De mindegy is, a lényeg, hogy most jól jártál.
Lehet tényleg, hogy ők is olvasnak ám téged, nemcsak te őket. :-)
mandy tarragon üzenete…
Macus: kíváncsi vagyok, majd meglátjuk. :)

Szamóca: eddig én is úgy tudtam, hogy központi raktárból, de szerintem most simán levették a polcról és félre tették. Mondjuk ennek kicsit több értelme is van, már kiszolgálás szempontjából :)
szepyke üzenete…
Nah, látod.. Nem írkálsz hiába!:)
mandy tarragon üzenete…
Szeretném én is ezt hinni :)

Népszerű bejegyzések