2010. február 27., szombat

Tejszínes-fokhagymás gombaragu


Valamikor hétközben ettem, most találtam meg a képet :) Gyors kaja, amíg fő a tészta, kész is lesz a szósz hozzá.

Hozzávalók, 2 személyre:
  • 20 dkg szeletelt csiperke
  • 2 dl tejszín
  • 1 evőkanál olaj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál provence-i fűszerkeverék

Az olajon megpirítjuk a gombát és a fokhagymát, felöntjük egy kis vízzel, megpároljuk, hozzáadjuk a fűszereket és a tejszínnel felöntve készre főzzük. Mondtam, hogy egyszerű :)

2 megjegyzés:

szepyke írta...

Yes! Imádom a gombát! Tegnap éjjel Jamie a vidéki konyhájában főzött gombát, csorgott a nyálam, mint ahogy most is!:)

mandy tarragon írta...

Nekem abban a részben az tetszett, amikor rizottot csinált :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin