2010. május 5., szerda

Kókusztejes eperturmix

Azt kell mondjam, ha hagyod egy kicsit állni a kókusztejet a hűtőben, akkor sokkal finomabb lesz :) Volt pár szem egészen nyomi eprem - 6-7 db - itthon, ezeket összeturmixoltam kb. 3 dl kókusztejjel, és íme, itt a csodálatos eperturmix. Kicsit fanyarabb, mert ez még nem az édes magyar eper, úgyhogy, aki édesen szereti, az tegyen bele egy pár kanál mézet is. Forró nyári napokon mehet bele pár jégkocka is.

6 megjegyzés:

Szamóca írta...

Látom, nagyon belendültél és megihletett a dolog. :-)
Nagyon jól hangzik ez az epres változat is. Amint itt lesz a finom, édes, magyar eper, ki is próbálom!

Csibe írta...

Én is, én is! Juj, de nagyon szeretném :)

mandy tarragon írta...

Szamóca: a mangós is nagyon finom :)

Csibe: :)

Szamóca írta...

Mandy, a mangós kókusztej az kb olyan feeling lehet, mintha egy tengerparti bárban szürcsölnéd ezt a finomságot, miközben feletted a pálmák hűsítő árnyat adva lengedeznek, a lábad a forró, fehér homokba ér és a hawaii inges, helyes, izgatóan barnára sült pultos srác odalépve hozzád mosolyogva kérdezi: "Adhatok még egyet, vagy előbb úszik egyet a tengerben?" :-)

Szamóca írta...

Ezért szereted te a mangósat annyira, igaz? :-)

mandy tarragon írta...

Lebuktam, így van :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin