Csontfuvola


Amikor elkezdtem olvasni Fable új könyvét, a Csontfuvolát, teljesen be voltam zsongva. Mire feleszméltem, már befaltam a könyv felét. Kényszeríteni kellett magam, hogy tegyem le. Hogy tovább tartson...
Kedvenc nyomozónőnk, Denisa, eszményi férje, Daniel, gyermekeik Ella és Urian, valamint barátaik, kutyáik, macskáik nyaralni mennek Állóvíz Citybe, piro-és grafomán szomszédjuk nyaralójába. Van itt tó, friss levegő, zöld mezők, lovak, géppisztolyos banditák... hogy mi? Géppisztoly? Épp itt? Nyaraláskor?! Amikor Daniel kiégetten a sebeit nyalogatja? Persze beindul a robotzsaru és a robotkommandós, és megkavarják az állóvizet...
Aki szerette a Halkirálynő sorozat korábbi részeit, annak ez is tetszeni fog. Vicces, tanulhat az ember új szavakat és kifejezéseket, közben halál izgalmas a nyomozás, csak annyit mondanék még, hogy kérem a következőt :)

Megjegyzések

Andi/cuki üzenete…
a "nyalni mennek" direkt volt?:-DD
Amúgy én is falom!:-))
mandy tarragon üzenete…
nem, csak nem tudok írni
:D
Brigitta üzenete…
Imádom ezt az eszement bandát,eddig mindet olvastam:))
DebiGabi üzenete…
:))
Én is szép lassan olvastam, de még így is hamar a végére értem. Ritka jól szórakoztam ismét:D
Az új könyvből a kedvenc részem, amikor Donald megérkezik a macskákkal. Annyira nevettem este olvasás közben, hogy felröhögtem a férjem, aki már aludni próbált:))))
mandy tarragon üzenete…
Brigitta: hasonlóan :)

DebiGabi: az nagyon jó. Nekem az a kedvenc részem, amikor Cyd meglátja Gavint :)))
DebiGabi üzenete…
Mandy,
Az se rossz:)))))
Hihetetlen milyen fantáziája van ennek a nőnek!!
mandy tarragon üzenete…
Azon gondolkoztam, hogy tőle még nem olvastam rosszat. Nem-olyan-jót már olvastam, de rosszat nem. Szóval tényleg hihetetlen, hogy milyen fantáziája van :)
Brown üzenete…
Most végeztem a Csontfuvolával, az egész strand engem bámult, amikor könnyesre röhögtem magam az egeres résznél amikor Cini bemenekül az alvó kutya alá. Mindezek ellenére sajnos nem vált számomra világossá, hogy mire utal a cím. Mi az a Csontfuvola? 5let?
mandy tarragon üzenete…
Valahol benne volt egy utalás rá, de most sajnos nincs nálam a könyv, hogy megnézzem :(
De tényleg nem olyan beszédes cím, mint a régebbiek :)

Népszerű bejegyzések