2010. május 27., csütörtök

Csontfuvola


Amikor elkezdtem olvasni Fable új könyvét, a Csontfuvolát, teljesen be voltam zsongva. Mire feleszméltem, már befaltam a könyv felét. Kényszeríteni kellett magam, hogy tegyem le. Hogy tovább tartson...
Kedvenc nyomozónőnk, Denisa, eszményi férje, Daniel, gyermekeik Ella és Urian, valamint barátaik, kutyáik, macskáik nyaralni mennek Állóvíz Citybe, piro-és grafomán szomszédjuk nyaralójába. Van itt tó, friss levegő, zöld mezők, lovak, géppisztolyos banditák... hogy mi? Géppisztoly? Épp itt? Nyaraláskor?! Amikor Daniel kiégetten a sebeit nyalogatja? Persze beindul a robotzsaru és a robotkommandós, és megkavarják az állóvizet...
Aki szerette a Halkirálynő sorozat korábbi részeit, annak ez is tetszeni fog. Vicces, tanulhat az ember új szavakat és kifejezéseket, közben halál izgalmas a nyomozás, csak annyit mondanék még, hogy kérem a következőt :)

9 megjegyzés:

Andi/cuki írta...

a "nyalni mennek" direkt volt?:-DD
Amúgy én is falom!:-))

mandy tarragon írta...

nem, csak nem tudok írni
:D

Brigitta írta...

Imádom ezt az eszement bandát,eddig mindet olvastam:))

DebiGabi írta...

:))
Én is szép lassan olvastam, de még így is hamar a végére értem. Ritka jól szórakoztam ismét:D
Az új könyvből a kedvenc részem, amikor Donald megérkezik a macskákkal. Annyira nevettem este olvasás közben, hogy felröhögtem a férjem, aki már aludni próbált:))))

mandy tarragon írta...

Brigitta: hasonlóan :)

DebiGabi: az nagyon jó. Nekem az a kedvenc részem, amikor Cyd meglátja Gavint :)))

DebiGabi írta...

Mandy,
Az se rossz:)))))
Hihetetlen milyen fantáziája van ennek a nőnek!!

mandy tarragon írta...

Azon gondolkoztam, hogy tőle még nem olvastam rosszat. Nem-olyan-jót már olvastam, de rosszat nem. Szóval tényleg hihetetlen, hogy milyen fantáziája van :)

Brown írta...

Most végeztem a Csontfuvolával, az egész strand engem bámult, amikor könnyesre röhögtem magam az egeres résznél amikor Cini bemenekül az alvó kutya alá. Mindezek ellenére sajnos nem vált számomra világossá, hogy mire utal a cím. Mi az a Csontfuvola? 5let?

mandy tarragon írta...

Valahol benne volt egy utalás rá, de most sajnos nincs nálam a könyv, hogy megnézzem :(
De tényleg nem olyan beszédes cím, mint a régebbiek :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin