2010. április 5., hétfő

Töltött tojás, természetesen medvehagymával


Igen, még mindig medvehagyma. Nem tudom megunni, valószínűleg azért, mert csak ilyen rövid ideig lehet kapni. Idényzöldekkel dolgozni pedig öröm :) A húsvéti asztalon a töltött tojásba is került medvehagyma, natúr krémsajttal házasítottam össze, azt kell mondjam, remekül kijönnek egymással. A főtt tojásokat kettévágjuk, a sárgájukat összetörjük. 5 tojás sárgájához számolj 1 nagy evőkanál krémsajtot és olyan 5-6 levél apróra vágott medvehagymát. Keverd alaposan össze, ízlés szerint sózd, borsozd, majd töltsd vissza a fehérjébe. Hidegtálakon pompásan mutat, sonka mellé is nagyon finom :)

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin