Kicsináltak!


Már írtam, hogy az egyik kedvenc "terhes" könyvem a Felcsináltak! Van ennek egy folytatása is, nem maradunk gyermeknevelési tapasztalatok nélkül, Rebecca Eckler ugyanis megírta a folytatást is: a Kicsináltak! - Élet egy vakarcs diktárorral címet kapta.
Meg kell mondjam, az első napokról olvasva halálosan megijedtem. A gyerek ugyanis három hónapig konstans üvölt. Beckről tudni kell, hogy dajkája van, aki "munkaidőben" vigyáz és gondot visel a Diktárorra. Beck közben gondolkozik, alszik - rengeteget -, depressziós lesz és úgy általában nem találja magát az életben. Persze, a dolgok lassan rendeződnek. Beck Hawaii-in gyógyul ki a depressziójából - úúú, de tudom sajnálni -, családi házat vesznek - khm... - és vissza is áll a munkába - ahol eddig a Prada táskák szerepeltek a cikkeiben, ott most a Prada gyerekkollekciója veszi át a helyet -, és végül minden a helyére kerül. Csak a Diktátor ne lenne ilyen követelőző... De hát ki tud haragudni egy ilyen kis lényre, aki olyan aranyos dolgokat művel, hogy az szavakkal leírhatatlan? :)
Sírós-nevetős könyv lett ismét, nagyon tetszik, remélem lesz még folytatás.

Megjegyzések

Andi/cuki üzenete…
Felcsigáztál,elolvasom!:-))
Pont egyik nap voltam egy egyhónapos babás kolléganőmnél, háát nem gondoltam volna, de a diktátor szó nem minden esetben túlzás....:-))
Moha üzenete…
Mandy három gyerek után azt kell mondjam,ennyire azért nem rémes a helyzet,pedig nekem nem volt bébicsőszöm:)
mandy tarragon üzenete…
Andi/cuki: engem - gyerektelenként - el tud képeszteni, hogy mennyi különbség van akár két testvér között is. Egyik ismerősöméknek van két gyereke az egyik hollywoodi filmbe illő kisangyal, a másik meg maga az ördög :)

Moha: anyukám azt mondta - két gyerekkel a háta mögött -, hogy szerinte csak azért ilyen rémes ennek a nőnek, mert bébicsősze van. Ugyanis ha az anyuka folyamatosan a gyerekkel van az első hetekben, akkor sokkal gyorsabban "megtanulja" a gyereket, mintha csak napi pár órában foglalkozik vele. Én nem is tudnám elképzelni, hogy egy ilyen pici baba mellé pásztort fogadjak...
Moha üzenete…
Mandy anyukád igazat szólt:)
Moha üzenete…
Az ismerősödnél egyébként a másodszülött az ördögfióka?
mandy tarragon üzenete…
A második :) Szokták is mondani, hogy ha az első lett volna ilyen, akkor egyke maradt volna :D

Népszerű bejegyzések