Medvehagyma pesto

Látjátok milyen zöld? Imádom :) Selectfood adta az ötletet, mindössze annyit változtattam az összetételen, hogy fenyőmag helyett diót használtam. Vegyünk tehát egy aprítógépet, egy nagy csokor medvehagymát, egy marék diót, kb. 1 dl olívaolajat, sót, borsot és egy nagy marék parmezánt. Nyomjuk meg a gombot és daráljuk addig, amíg egy ilyen szép, homogén masszát nem kapunk :)
Használhatjuk tésztára, húsokhoz, de van egy kis kísérleti projektem, amit majd nemsokára megmutatok nektek is.

Megjegyzések

Andi/cuki üzenete…
Kellemes Húsvétot kívánok!:-))
Selectfood üzenete…
Szia! Látom elkészült! Milyen lett dióval?
szepyke üzenete…
Áldott, békés húsvétot Neked és a szeretteidnek!
Imádom a medvehagymás cuccaidat!:)
mandy tarragon üzenete…
Andi/cuki: köszönöm, viszont :)

Selectfood: nagyon finom, érezni benne a dió ízét is, először azt gondoltam, hogy el fogja nyomni a hagyma, de nem :)

Szepyke: köszönöm, viszont és köszönöm :)
Adri üzenete…
Nagyon szép!
Kíváncsian várom a kísérleti projektet! :)
mandy tarragon üzenete…
Köszi :) Hamarosan jön a projekt eredménye is.
Ami üzenete…
Ma én is készítettem medvehagymás pestot :) - csak én mandulával nyomtam, meg kevés földimogyoró olajjal.
mandy tarragon üzenete…
Hm, ez is jól hangzik :) Földimogyoró olajat még soha nem próbáltam, de most kíváncsivá tettél.

Népszerű bejegyzések