
Én annyit változtattam rajta, hogy nagyobb darabokra vágtam a meghámozott, főtt krumplit, olajat melegítettem egy serpenyőben, kissé megpirítottam a főtt krumplit, aztán pedig lehúztam a tűzről és belekevertem a sót és a paprikát. Magában is elég kiadós, akinek kevés, ehet hozzá egy nagy karéj friss kenyeret :)
10 megjegyzés:
Nem utálom a kenyeret, de ehhez nem jutna eszembe.
Ha tényleg új, akkor nem főzöm, nem hámozom, csak a sütőben, fűszerezve ropogósra sütöm. Az újkrumpli ellenállhatatlan :-)
Hát igen, az egészen új, aminek papírvékony a héja, az pontosan olyan kezelést igényel, mint amit leírtál :)
Nálunk héjában sült és kolbászzsírba mártogattuk :-)
Imádom, azt kell mondjam!
Hű, Viki, az is biztos nagyon finom :)
De szeretem én is!
Nagyon gusztán néz ki, de lehúzni mi sem szoktuk, csak előtisztogatni
Csibe: :)
Bianka: ezt már le kellett sajnos. Próbáltam lehúzás nélkül, de úgy nagyon rossz volt. Gondolom nem volt túl friss.
Finom is ez most újkrumpliból nagyon!!!
Az újkrumpliért képes lennék meghalni... imádom.
Nagyon guszta ez a frogatott verzió is! :)
Trinity: köszi :)
Ami: :)
Megjegyzés küldése