Megkésve bár


...de megnéztem a Julie&Julia-t. Kár volt vele eddig várni, nagyon szerettem a filmet. Olyan... nem tudok rá jobb szót: bájos. Julieban kicsit felfedeztem magam, nekem is volt egy időszakom, amikor egy boxban ültem, és bunkó emberekkel kellett kedvesnek lennem. Akkoriban vált nekem a főzés a felüdüléssé, azóta is az maradt. Majd kérdezzetek meg pár év múlva, ha gyerekeim lesznek, hogy még mindig az-e :)
Vissza a filmhez. Imádom Párizst, érzem az illatokat a piacon, a vaj ízét a számban. Mert a vaj igenis finom. Süssetek egyszer olaj helyett vajon valamit, ég és föld a különbség. És: szerepel benne a Minor Swing, amiről mindig eszembe jut egy kis francia falu, egy anya, aki színes cipőt hord, és Johnny Depp a folyó partján...
Meryl Streep pedig nagyon vicces, ahogy affektál (legalábbis az eredetiben) és mindenkinél legalább egy fejjel magasabb :) És imádom, hogy Julienak olyan konyhai cuccai vannak a szakadt kis queensi lakásában, amivel én annyira boldog lennék, ha lenne.
Szóval, nekem tetszett a film, ha van időtök, nézzétek meg Ti is :)

Megjegyzések

szepyke üzenete…
Igenis, értettem!:)
És majd szólj, hogy mikor kell megkérdeznem, hogy még mindig öröm e a főzés!:))))
mandy tarragon üzenete…
majd feltétlenül :)
Unknown üzenete…
Én ma fogom megnézni, kíváncsi vagyok már nagyon!
Jade üzenete…
Halogatom ezt a filmnezest, pedig annyira vartam, hogy megjelenjen! Mar nincs is a moziban, igy majd dvd-rol nezem meg...
A Cholcolat-ra gondoltal? Egy hete neztem a filmet, olyan joooo!
Csibe üzenete…
Szívesen megnézném, de még egy kicsit várnom kell. Picurkám miatt nem tudnék nyugodtam beülni egy filmre. Lehet, hogy bolondság, de ez van.
mandy tarragon üzenete…
igen, a Chocolatra gondoltam, meg sem tudom mondani, hányszor láttam már, de mindig felvidít :)

Csibe: DVD? Majd ha megjelenik persze... vagy egyéb forrásból :) Azt meg tudod állítani, ha a Picúrka azt szeretné :)
Moha üzenete…
Mandy bizton állíthatom,hogy gyerekekkel is öröm a főzés- sütés!
Feltéve, ha az ember türelmes és némi időt szán rájuk,akkor pár év után komoly segítség a konyhában mindegyik, és élvezik is a dolgot!
Nálunk a kicsilány imád krumplit pucolni,ezt mondjuk nem tudom honnan örökölte:))

Népszerű bejegyzések