2009. szeptember 25., péntek

Aszalt koktélparadicsom



Semmi különös nincs benne, kettévágva, kimagozva, napon, majd aszalógépben megaszalva, összezsúfolva, olajban eltéve. Egy fontos különbség a többi recepthez képest, hogy én nem sóztam meg, kíváncsi vagyok, így milyen lesz. Szerintem érdemes az utolsó napsugarakat kihasználni :)


Az olajba került mellé még 3 gerezd fokhagyma, és friss oregánó. Ez kísérleti mennyiség volt, úgyhogy "csak" fél kiló paradicsomot használtam fel, ebből lett egy kis ikeás fűszertartó üvegnyi, jövőre többet fogok csinálni :)
Ha valaki sütőben csinálná, Lillánál talál hozzá segítséget.




4 megjegyzés:

trinity írta...

Jujj, de jól éz ki!! Még csinálnom kell!!!

mandy tarragon írta...

Csinálj, nem bánod meg :) Nincs vele sok munka, max. a paradicsom kimagozása, utána meg a sütő/nap/aszalógép dolgozik helyetted :)

Lilla írta...

menő ebben a kis üvegben. sosem jut eszembe, hogy ezekbe mást is rkhatnék enm csak fűszereket.

mandy tarragon írta...

nekem mindig lekvarfozes utan jut eszembe, hogy basszus, itt van egy csomo kis uveg, inkabb ezekbe kellett volna tenni :D
Most kivetelesen eszembe jutott :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin