Aszalt koktélparadicsom



Semmi különös nincs benne, kettévágva, kimagozva, napon, majd aszalógépben megaszalva, összezsúfolva, olajban eltéve. Egy fontos különbség a többi recepthez képest, hogy én nem sóztam meg, kíváncsi vagyok, így milyen lesz. Szerintem érdemes az utolsó napsugarakat kihasználni :)


Az olajba került mellé még 3 gerezd fokhagyma, és friss oregánó. Ez kísérleti mennyiség volt, úgyhogy "csak" fél kiló paradicsomot használtam fel, ebből lett egy kis ikeás fűszertartó üvegnyi, jövőre többet fogok csinálni :)
Ha valaki sütőben csinálná, Lillánál talál hozzá segítséget.




Megjegyzések

trinity üzenete…
Jujj, de jól éz ki!! Még csinálnom kell!!!
mandy tarragon üzenete…
Csinálj, nem bánod meg :) Nincs vele sok munka, max. a paradicsom kimagozása, utána meg a sütő/nap/aszalógép dolgozik helyetted :)
Lilla üzenete…
menő ebben a kis üvegben. sosem jut eszembe, hogy ezekbe mást is rkhatnék enm csak fűszereket.
mandy tarragon üzenete…
nekem mindig lekvarfozes utan jut eszembe, hogy basszus, itt van egy csomo kis uveg, inkabb ezekbe kellett volna tenni :D
Most kivetelesen eszembe jutott :D

Népszerű bejegyzések